Print Page   |   Contact Us   |   Report Abuse   |   Sign In   |   Join Now
Site Search
FSHP 50th Annual Meeting - Presentation Handouts
Share |
Click on the presentation title to view/print handouts
 
Friday, August 5, 2016
 
7:35-8:35am 1.0 hour
John A. Armitstead, Pharm.D., MS, FASHP, System Director of Pharmacy, Lee Memorial Health System, Fort Myers, FL/ASHP Immediate Past President, 2016-2017
 
GOLDEN OPPORTUNITIES IN PHARMACY TRACK  
8:40-9:40am 1.0 hour  
Robert Navarro, Pharm.D., Clinical Professor, University of Florida College of Pharmacy, Gainesville, FL
 
9:50-11:50am  
Medication Errors/Patient Safety Panel:
Eric Renker, Pharm.D., Corporate Director of Pharmacy with Comprehensive Pharmacy Services, Brooksville, FL
Audrey Johnson, BPharm, MSM, Rx View, LLC Pharmacy Operations Consultant, Plantation, FL
Steve Allison, Pharm.D., Director of Pharmacy, Florida Hospital East, Orlando, FL

CARDIAC/VASCULAR TRACK 
2:30-3:30pm  1.0 hour  
Lori Fiallo, Pharm.D., BCPS-AQ Cardiology, Clinical Pharmacist, Cardiology, Baptist Health, Jacksonville, FL 
 
3:30-4:30pm 1.0 hour (GCE/CRC) ACPE UAN 0163-0000-16-148-L01-P
Kyle Davis, Pharm.D., BCPS, Clinical Pharmacy Specialist – Internal Medicine, Ochsner Medical Center, New Orleans, LA
 
4:45-5:45pm 1.0 hour (GCE/CRC) ACPE UAN 0163-0000-16-149-L04-P
Davide Ventura, Pharm.D., Cardiac Specialist, Florida Hospital, Orlando FL 
Otsanya Ochogbu, Pharm.D., Clinical Specialist-Critical Care, Florida Hospital,  Orlando, FL

EMERGENCY MEDICINE TRACK 
2:30-3:30pm 1.0 hour (GCE/CRC/Tech) ACPE UAN 0163-0000-16-150-L04-P and 0163-0000-16-150-L04-T
Ginger P. Gamble, Pharm.D., MSCR, BCCCP, Clinical Pharmacy Specialist, Emergency Medicine, UF Health Shands Hospital, Gainesville, FL 
 
3:30-4:30pm 1.0 hour (GCE/CRC/Tech) ACPE UAN 0163-0000-16-151-L04-P and 0163-0000-16-151-L04-T
Chemical Adventurism: Substance Abuse in 2016
Joe Spillane, Pharm.D., DABAT, Pharmacy Practitioner-Emergency Medicine, UF Health, Jacksonville, FL
 
4:45-5:45pm 1.0 hour (GCE/CRC/Tech) ACPE UAN 0163-0000-16-152-L01-P and 0163-0000-16-152-L01-T
Ruben Santiago, Pharm.D., BCPS, Clinical Hospital Pharmacist, Emergency Medicine, Pharmacy Services, Jackson Memorial Hospital, Miami, FL
 
PROFESSIONAL DEVELOPMENT TRACK 
2:30-3:30pm 1.0 hour    
Earnest Alexander, Pharm.D., FCCM, Assistant Director, Clinical Pharmacy Services, Program Director, PGY2 Critical Care Residency, Department of Pharmacy Services, Tampa General Hospital, Tampa, FL
Jean M. Rogers, Pharm.D., Assistant Professor of Pharmacy Practice, Experiential Director, Institutional Practice, Palm Beach Atlantic University, Gregory School of Pharmacy, West Palm Beach, FL
 
3:30-4:30pm 1.0 hour 
Xi Liu-DeRyke, Pharm.D.,FCCM, Clinical Pharmacy Manager, Surgery, Florida Hospital, Orlando, FL
 
4:45-5:45pm 1.0 hour  
Panelists:
Suzanne Turner, Pharm.D, FASHP, Pharmacy-Education and Residency Coordinator, Lee Memorial Hospital, Ft. Myers, FL
Karen R. Sando, Pharm.D., BCACP, CDE, Clinical Assistant Professor, Department of Pharmacotherapy & Translational Research College of Pharmacy, University of Florida, Gainesville, FL
 
Saturday August 6, 2016
 
7:00-8:00am 1.0 hour 
Larry Gonzalez, Juris Doctor (JD), General Council, FSHP, Tallahassee, FL
Gary Dalin, MS, RPh, FASHP, Staff Pharmacist, Boca Raton Regional Hospital, Boca Raton, FL
Patrick Barnes, Pharm.D., Pharmacy Manager, UF Health, Jacksonville, FL

CRITICAL CARE TRACK
8:15-9:15am 1.0 hour
Pamela Andrews, Pharm.D., Clinical Pharmacy Specialist, Orlando Health-South Seminole    
Hospital, Winter Garden, FL 
Marlena Fox, Pharm.D., BCPS, Director, PGY-2 Critical Care Residency Program, Orlando Regional  
Medical Center, Orlando, FL

9:30-10:30am 1.0 hour
Gina Riggi, Pharm.D., BCPS, BCCCP, Clinical Hospital Pharmacist Trauma Intensive Care Unit,
Jackson Memorial Hospital, Ft. Lauderdale, FL

10:30-11:30am 1.0 hour
Margaret Fernandez, Pharm.D., CPh, BCPS, Clinical Hospital Pharmacist, CSICU/SICU/Heart and    
Lung Transplant/MCS Clinical Specialist, Jackson Memorial Hospital, Weston, FL

AMBULATORY CARE TRACK
8:15-9:15am 1.0 hour
Mary Hencher, Pharm.D., BCPS, CDE, Clinical Pharmacy Specialist–Endocrine Department,
North Florida/South Georgia Veterans Health System, Newberry, FL

9:30-10:30am 1.0 hour
Timothea Scott, Pharm.D., Newborn Intensive Care Unit Level II Clinical Pharmacist, Baptist Medical Center South, Jacksonville, FL

10:30-11:30am 1.0 hour
Kara Krzan, Pharm.D., MS, Chief, Pediatric and Women’s Clinical Pharmacy Services, U. F. Shands Hospital, Gainesville, FL
Erin Wright, Pharm.D., BCPS, Chief, Cardiovascular/Neuromedicine Clinical Pharmacy Services, U. F. Shands Hospital, Gainesville, FL

LEADERSHIP TRACK
8:15-9:15am 1.0 hour
Matt Curran, Pharm.D., CPh, Pharmacy Operations Coordinator, Memorial Hospital Miramar, Miramar, FL

9:30-10:30am 1.0 hour
Chris Lynch, Pharm.D., Med, Director of Experiential Education, Lake Erie College of Medicine (LECOM) School of Pharmacy, Bradenton, FL
Rochelle Nappi, EdD, Director, Student Services, College of Pharmacy, Nova Southeastern University, Ft. Lauderdale, FL

10:30-11:30am 1.0 hour
The Leadership Debate
Jennifer Austin, Pharm.D., Faculty, Pharmacy Leadership Academy ASHP Foundation, Pharmacy Manager, St. Joseph’s Hospital, North Tampa, FL 
Rochelle Nappi, EdD, Director, Student Services, College of Pharmacy, Nova Southeastern University, Ft. Lauderdale, FL
Minh Tri Duong, Pharm.D., Director, Ambulatory Services, Tampa General Hospital, Tampa, FL

INFECTIOUS DISEASES TRACK
2:00-3:00pm 1.0 hour
Shauna Jacobson, Pharm.D., Clinical Pharmacy Specialist, Infectious Diseases, Orlando Regional Medical Center; Orlando, FL, Infectious Diseases Medical Fellowship Program Adjunct Clinical Preceptor, Orlando Health; Orlando, FL

3:00-4:00pm 1.0 hour
Jacqueline Byrd, Pharm.D., BCPS, AAHIVP, Clinical Pharmacy Specialist in Infectious Diseases, Orlando VMAC, Orlando FL

4:15-5:15pm 1.0 hour
Nafeesa Beckford, Pharm.D., Clinical Pharmacy Specialist, Infectious Diseases, Orlando Regional Medical Center, Orlando, FL
Jessica Cobian, Pharm.D., Infectious Diseases Clinical Pharmacist, Lakeland Regional Health, Lakeland, FL
 
INFORMATION TECHNOLOGY TRACK
2:00-2:30pm 1.0 hour
Sean Park, Pharm.D., Manager, Pharmacy Informatics, Baptist Health, Jacksonville, FL
Alex Holmes, Pharm.D., Informatics Pharmacist, Baptist Health, Jacksonville, FL

3:00-4:00pm 1.0 hour
Christina Robinson, Pharm.D., Pharmacy IS Coordinator, Orlando Health, Orlando FL

4:15-5:15pm 1.0 hour
Kristin Weitzel, Pharm.D., Clinical Associate Professor, University of Florida College of Pharmacy, Gainesville, FL

PAIN MANAGEMENT AND PALLIATIVE CARE TRACK
2:00-3:00pm 1.0 hour
Anthony Pazanese, Pharm.D., Clinical Pharmacy Specialist, Lakeland Regional Health, Lakeland, FL

2:00-3:00pm 1.0 hour
Shelley Spradley, Pharm.D., BCPS, Clinical Pharmacy Specialist-Pain Management and Palliative Care, North Florida/South Georgia Veterans Health System, Gainesville, FL

3:00-4:00pm 1.0 hour
Joseph Cammilleri, Pharm.D., Clinical Pharmacist, UF Health, Jacksonville, FL
Robin Moorman-Li, Pharm.D., Clinical Assistant Professor/Assistant Director Jacksonville Campus, University of Florida College of Pharmacy, Jacksonville, FL

4:15-5:15pm 1.0 hour
Dave Craig, Pharm.D., Clinical Pharmacist Specialist, H. Lee Moffitt Cancer Center, Tampa, FL


Sunday, August 7, 2016

7:00-9:00am 2.0 hours
Ira Schatten, Pharm.D., BCPS, Clinical Coordinator-Quality and Medication Safety, Memorial Hospital Pembroke, Hollywood, FL
Josephine Jean-Postell, Pharm.D., BCPS, Clinical Coordinator, Pharmacy Services, Memorial Healthcare System, Miramar, FL

GOLDEN CHALLENGES….GOLDEN SUCCESSES: CONTEMPORARY PHARMACY PRACTICE TRACK
9:15-10:15am 1.0 hour
Kathryn DeSear, Pharm.D., BCPS, AAHIVP, Corporate Antimicrobial Stewardship Manager, Community Health Systems, Gainesville, FL

Aimon Miranda, Pharm.D., BCPS, Assistant Professor, University of South Florida, College of Pharmacy, Tampa, FL
Jaclyn Cole, Pharm.D., Assistant Professor, University of South Florida, College of Pharmacy, Tampa, FL

10:30am-12:30pm 2.0 hours
Mark Mikhael, Pharm.D., Vice President of Operations, Pro Health Medical, Orlando FL
Norman Tomaka, BSPharm, MS, FAPhA, Clinical Consultant Pharmacist, Health First, Inc., Consultant Pharmacy Services, Melbourne, FL

TECHNICIAN TRACK
Saturday, August 6, 2016

8:00-9:00am 1.0 hour
Scott King, Pharm.D., Assistant Manager, Clinical Pharmacy Services, Orlando Health, Orlando, FL
Tara McNulty, AABA, CPht, RPhT, Pharmacy Project Manager-Drug Utilization Review, Wellcare Health Plans, Wesley Chapel, FL

9:00-10:00am 1.0 hour
Jacqueline King, Pharm.D., Pharmacist, Florida Hospital Orlando, Orlando, FL
Tara McNulty, AABA, CPht, RPhT, Pharmacy Project Manager-Drug Utilization Review, Wellcare Health Plans, Wesley Chapel, FL

10:00-11:00am 1.0 hour
Dante Kazerounian, Pharm.D., CPh, NPh, Sterile Compounding Manager, John’s Hopkins Medicine, All Children’s Hospital, St. Petersburg, FL

1:30-2:30pm 1.0 hour
Sean Casella, Pharm.D., Clinical Pharmacist, St. Petersburg General Hospital, Tampa, FL

2:30-3:30pm 1.0 hour
Sunil Jambhekar, M.S., PhD, Professor, Pharmaceutical Sciences, LECOM School of Pharmacy, Bradenton, FL

3:45-4:45pm 1.0 hour
Katherine Sims, Pharm.D., Clinical Pharmacy Specialist-Emergency Medicine, Florida Hospital Tampa, Tampa FL
Amy Carey, CPhT, RPhT, ED Lead Pharmacy Technician III, Florida Hospital Tampa, Tampa, FL

4:45-5:45pm 1.0 hour
Kathleen Moorman, B.S., Pharm.D., Pharmacy Director, Florida Hospital Carrollwood, Tampa, FL
more Calendar
Featured Members
Karen Sando2019 FSHP Pharmacist of the Year award recipient
Meghan J. ArwoodDedication and contributions to NCFSHP Regional Society

Membership Management Software Powered by YourMembership  ::  Legal